Gołąbki z kaszą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę sparzyć we wrzątku. Cebulę drobno posiekać i zeszklić. Szpinak odparować na patelni. Do ugotowanej kaszy dodać posiekaną cebulę jajo i szpinak, wszystko dobrze wymieszać. Doprawić sol i, pieprzem. Gotowy farsz nakładać na liście kapusty i zawijać. Gołąbki przełożyć do garnka, podlać bulionem i wstawić do piekarnika. Zapiekać ok. 40. Minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1112
Data dodania: 2010-08-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Gołąbki z kaszą

2010-08-26 09:47:15

Dla wegetarian wspaniała potrawa.Zdrowa i pożywna.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.