Gotowane warzywa w sosie jogurtowej

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę myjemy, obieramy, kroimy w kostkę. Wrzucamy do garnuszka z wodą. Następnie kalafiora rozdzieramy na mniejsze kawałki, wrzucamy także fasolkę. Doprawiamy solą, przykrywamy pokrywką i gotujemy 20 minut. Po 20 minutach odcedzamy na sitku warzywka i gotowe. Na koniec polewamy sosikiem jogurtowym, palce lizać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 717
Data dodania: 2010-05-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gotowane warzywa w sosie jogurtowej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.