Grillowana kukurydza

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Oczyszczamy kolby kukurydzy. Kładziemy na dobrze rozgrzanym grillu i opiekamy ją obracając co kilka minut na inną stronę, uważając przy tym, by się za mocno nie zarumieniła. Grillujemy ok 25 minut. Podajemy z zimnym masłem i solą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1246
Data dodania: 2010-06-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grillowana kukurydza

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.