• apette.pl
  • Grillowana pierś z kurczaka z ananasem i żurawiną

Grillowana pierś z kurczaka z ananasem i żurawiną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki gotujemy w lekko osolonej wodzie. Mięso lekko rozbijamy a następnie przyprawiamy przyprawą do grilla i odkładamy na ok 1 godzinę do lodówki by się przegryzło. Po tym czasie grillujemy na złoty kolorek. Plasterki ananasa grillujemy a następnie nakładamy na mięsko i dodajemy żurawinę. Chwilkę jeszcze pozostawiamy na grillu. Gotowe mięsko podajemy z pokrojonymi ziemniaczkami i posiekanym szczypiorkiem. Smacznego !!
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1463
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Grillowana pierś z kurczaka z ananasem i żurawiną
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grillowana pierś z kurczaka z ananasem i żurawiną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.