Grillowana polędwica

Ocena przepisu

Składniki

  • polędwica wołowa 1 kg
  • olej 1/2 szkl
  • musztarda czosnkowa 1 łyżka
  • przyprawa grillowa do mięs 5 łyżek

Sposób przyrządzenia

Polędwicę pokroić w poprzek włókien w plastry o grubości ok 5 cm. Wymieszać olej z musztardą oraz przyprawą, posmarować mięso. Odstawić na ok 15 min. Piec na ruszcie, często obracając i smarując marynatą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1156
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grillowana polędwica

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.