Grillowany łosoś

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z cytryny zetrzeć skórkę i połączyć z masłem i bazylią. Dodać do tego sok z cytryny, pieprz, sól. Uformować kulkę i włożyć do lodówki. Łososia posolić i posmarować oliwą. Następnie ułożyć na ruszcie. Piec 10 minut z każdej strony. Gotowe dzwonka ułożyć na półmisku, a na wierzchu położyć masło cytrynowe.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1041
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grillowany łosoś

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.