Grilowa karkówka

Ocena przepisu

Składniki

  • karkówka 1 kg
  • przyprawa do karkówki op

Sposób przyrządzenia

Karkówkę kroimy w kawałki, taczamy w przyprawie. Następnie wstawiamy do lodówki na 12 godzin. Po 12 godzinach pieczemy na grillu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1268
Data dodania: 2010-02-22

Zdjęcia

Grilowa karkówka
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-22
Grilowa karkówka
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Grilowa karkówka

2010-04-05 08:28:09

i sezon grillowy się zbliża:)

2010-02-24 20:07:46

I tak też można.

2010-02-23 14:42:42

Same pyszności

2010-02-22 16:07:43

Dla miłośników mięsa owszem.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.