Grochówka po mojemu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Groch namoczyć w zimnej wodzie na całą noc. Rano odcedzić. Wrzucić do rosołu, dodać pokrojoną i podsmażoną kiełbasę, oraz pokrojoną i podsmażona wędzonkę. Dodać przecier pomidorowy, przyprawy i gotować do miękkości grochu. Na końcu dodać musztardę i cukier.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 618
Data dodania: 2010-11-28

Zdjęcia

Grochówka po mojemu
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-11-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grochówka po mojemu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.