Gruszki w miodzie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Gruszki umyć, przekroić na pół i usunąć gniazdka nasienne. Połówki gruszek ułożyć w naczyniu żaroodpornym, napełnionym wodą na wysokość 1 centymetra. Piec w mocno podgrzanym piekarniku około 15 minut. Upieczone gruszki wyjąć na półmisek i polać miodem. Podawać, gdy ostygną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 648
Data dodania: 2011-01-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gruszki w miodzie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.