Grysikowa pyszność

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wrzące mleko osolić i posłodzić miodem, wymieszać z grysikiem, ugotować gęsty kleik. W formie sufletowej stopić margarynę, włożyć masę i piec w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C, aż powstanie u dołu chrupiąca skórka. Rozdrobnić widelcem i nieco odparować.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1531
!Kacha

!Kacha

Data dodania: 2008-10-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Grysikowa pyszność

2010-02-25 17:59:40

tak dobre.

2010-02-23 15:42:32

Po prostu dobre jedzenie.

2010-02-20 17:55:27

Dobre
!Siola#

!Siola

2009-03-04 10:56:50

Ha bardzo smakuje moim dzieciom jest super jeszcze z syropem truskawkowym lub klonowym, pycha, polecam...

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.