Grzanki z jajecznicą i szynką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szczypiorek umyć, osuszyć, posiekać. Z kromek chleba tostowego wyciąć okrągłe grzanki. Wrzucić na rozgrzane masło, usmażyć na złoto. Sałatę opłukać, osuszyć. Szynkę pokroić w drobną kostkę, wrzucić na rozgrzany olej, usmażyć na rumiano. Roztrzepać jajka z mlekiem, doprawić do smaku solą, na oleju smażyć jajecznicę. Na grzanki nałożyć szynkę, a na nią jajecznicę, obficie posypać szczypiorkiem. Grzanki z szynką i jajecznicą ułożyć na półmisku wyścielonymi liśćmi sałaty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 710
Data dodania: 2011-04-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grzanki z jajecznicą i szynką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.