Grzybki z jajek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, jeden koniec jajka ścinamy na płasko. Pomidory myjemy, przekrawamy na pół, miąższ wydrążamy. Następnie na jajka nakładamy pomidorowe kapelusiki, ozdabiamy kropkami majonezu. Grzybki układamy na półmisku, dekorujemy wg uznania.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1859
Data dodania: 2010-03-28

Zdjęcia

Grzybki z jajek
halina#

Dodane przez:

halina

2010-12-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grzybki z jajek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.