Grzybki ziemniaczano-mięsne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z obranych ziemniaków ścinamy doły na podstawę i gotujemy. Do mielonego mięsa dodajemy pozostałe składniki i wyrabiamy masę. Formujemy okrągłe kotleciki. Z jednej strony robimy dołek, obtaczamy w bułce i smażymy na oleju. Na stojące ziemniaki nakładamy kapelusze z mięsa i przypinamy wykałaczką. Dekorujemy sałatą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 513
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grzybki ziemniaczano-mięsne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.