Grzybowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby najlepiej prawdziwki starannie opłukać, zalać 2 szklankami wrzącej wody i odstawić na pół godziny. Następnie dotować obraną cebulę i gotować w wodzie , w której się moczyły , aż będą miękkie. Przecedzić. Wywar połączyć z bulionem, grzyby pokroić w paseczki i włożyć do zupy. Zagotować ją. Przyprawić pieprzem i solą. Podawać z łazankami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 623
Data dodania: 2010-05-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grzybowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.