Grzyby w śmietanie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Umyte i oczyszczone dowolne grzyby pokroić na plasterki. Obrać cebulę i posiekać. Grzyby i cebule usmażyć na maśle mieszając ok. 15 min. Śmietanę i maggi połączyć , wlać do grzybów i dusić jeszcze około 10 min. Przyprawić pieprzem i do smaku jeszcze solą. Posypać posiekana natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1146
Data dodania: 2010-05-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grzyby w śmietanie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.