Grzyby z grilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wszystkie grzyby oczyszczamy, myjemy i kroimy w grube plastry i kładziemy w dużej płaskiej misce. Obieramy ząbki czosnku i kroimy je w cienkie plasterki. Trybulę płuczemy, osuszamy dokładnie i siekamy. Mieszamy olej z czosnkiem, trybulą, sosem sojowym i pieprzem. tak przygotowanym sosem polewamy grzyby i odstawiamy na godzinę. następnie wykładamy grzyby na aluminiowe tacki i grillujemy przez kilka minut. W taki sam sposób można też przygotować warzywa.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1360
Data dodania: 2010-10-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grzyby z grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.