Gulasz

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso opłukane kroimy w grubą kostkę.Mięso oprószamy przyprawą.Na rozgrzany olej wkładamy mięso i obsmażamy z wszystkich stron.Dolewamy bulion warzywny i dusimy.Na 10 minut przed końcem duszenia dolewamy wino i dusimy dalej.Robimy zasmażkę z mąki,rozprowadzamy w sosie.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1175
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Gulasz
madzialena19#

Dodane przez:

madzialena19

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.