Gulasz

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć , pokroić na małe kawałki , obsmażyć na oliwie.Grzyby umyć, pokroić. Cebulę drobno posiekać i razem z grzybami przesmażyć.Dodać mięso , podlać bulionem , dusić do miękkości.Zrobić zasmażkę , rozprowadzić w sosie. Doprawić do smaku. Posypać posiekaną natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 634
Data dodania: 2010-10-29

Zdjęcia

Gulasz
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.