Gulasz transylwański

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Drobno pokrajać mięso, cebulę i czosnek, dodać posiekany koperek, kminek i dusić w litrze wody pod przykryciem około 30 min. Dodać kapustę, sól i paprykę, wymieszać i dusić dalej aż kapusta będzie miękka. Przed podaniem zaprawić śmietaną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 720
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz transylwański

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.