Gulasz warzywny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory i paprykę pokroić w kostkę, cebulę w piórka, ziemniaki w kostkę, a pieczarki w półplasterki. Ziemniaki gotuj w wodzie razem z kostką rosołową ok 7 minut. Cebulę poddusić z papryką i dodać do ziemniaków, razem z pieczarkami i pomidorem i dusić ok 5 minut. Doprawić do smaku i posypać natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 663
Data dodania: 2011-05-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz warzywny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.