Gulasz z fasolą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wieprzowinę kroję w kostkę. Czosnek przepuszczam przez prasę, zaś cebule siekam drobno i podsmażam razem w garnku na rozgrzanym oleju. Gdy cebula zeszkli się, dodaję mięso i duszę przez kwadrans pod przykryciem. Następnie oprószam mąką, mieszam, wlewam bulion i przyprawiam do smaku. Zupę gotuję pod przykryciem, na średnim ogniu. Gdy mięso zrobi się już miękkie wówczas dodaję fasolę, przecier pomidorowy, doprawiam do smaku i jeszcze przez chwilkę gotuję.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 506
Data dodania: 2011-06-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z fasolą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.