Gulasz z kaszą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso dobrze płuczemy. W brytfannie podsmażamy mięso wraz z cebulą oraz przyprawami. Zalewamy wodą dusimy pod przykryciem. Gdy mięso będzie miękkie zaklepujemy mąką ze śmietaną. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sos mieszamy z kaszą lub kaszę polewamy sosem. Jako dodatek najlepiej pasuje ogórek małosolny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 392
Data dodania: 2011-10-27

Zdjęcia

Gulasz z kaszą
rosik93#

Dodane przez:

rosik93

2011-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z kaszą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.