Gulasz z mielonki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Konserwę kroimy w niedużą kostkę. Na margarynie smażymy pokrojoną również w kostkę cebulę, dodajemy konserwę. Całość podlewamy rosołem i dusimy 10 minut. Przygotowujemy sos węgierski (lub grzybowy) z torebki. Łączymy go z konserwą, doprawiamy solą, pieprzem i sokiem z połowy cytryny. Gulasz możemy podawać z ryżem lub makaronem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1128
Data dodania: 2010-10-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z mielonki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.