Gulasz z mielonki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Konserwę kroimy w kostkę. Cebulę również kroimy w kostkę i podsmażamy ją na margarynie. Wrzucamy konserwę, wlewamy rosół i dusimy przez 10 minut. Przygotowujemy sos węgierski z paczki i mieszamy go z konserwą. Całość przyprawiamy solą, pieprzem i sokiem z połowy cytryny. Gulasz możemy podawać z ryżem lub makaronem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1085
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z mielonki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.