Gulasz z parówek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebule pokrojone w kostkę, szklimy na oleju. Dodajemy pokrojone parówki, przyprawiamy i dusimy pod przykryciem 5 min. Dodajemy przecier pomidorowy i po wymieszaniu podajemy z ryżem lub ziemniakami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1183
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Gulasz z parówek
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-10-05
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z parówek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.