Gulasz z pieczarek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, osuszyć, pokroić w plasterki. Cebulę obrać posiekać drobno. Polędwicę pokroić w kostkę. Natkę pietruszki posiekać. W rondelku rozpuścić masło, dodać posiekaną cebulę oraz pokrojone pieczarki. Dusimy pod przykryciem do miękkości pieczarek. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sosem sojowo-grzybowym. Pod koniec duszenia dodać pokrojoną polędwicę drobiową. Dusić razem jeszcze 5 minut. Dodać posiekaną matkę pietruszki, wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 707
Data dodania: 2011-12-10

Zdjęcia

Gulasz z pieczarek
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-12-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z pieczarek

2011-12-29 18:15:25

wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.