Gulaszowa zupa na ostro

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wieprzowinę kroimy w kostkę, smażymy na rozgrzanej na patelni margarynie. Dodajemy pokrojone dymki i dusimy przez około kwadrans. Obsypujemy wszystko papryką. Obieramy i myjemy włoszczyznę, kroimy w kostkę, dodajemy do smażonego mięsa. Całość gotujemy przez 30 minut. Dodajemy ziemniaki pokrojone w kostkę. Gotujemy aż wszystko zmięknie i na końcu polewamy sosem. Przyprawiamy do smaku i podajemy do stołu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Czas gotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 433
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulaszowa zupa na ostro

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.