Jabłka Pieczone z Miodem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z jabłek dokładnie wydrążyć gniazda nasienne. Ułożyć owoce w foremce zalać wodą i wycisnąć z cytryny sok. W każdy owoc wlać miód. Wstawić do nagrzanego piekarnika (do temp. 170ºc), piecz do momentu, aż skόrka wokόł jabłka zacznie się marszczyć. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem i pokruszona czekoladą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 403
Data dodania: 2011-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jabłka Pieczone z Miodem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.