Jabłka w sosie waniliowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszę wymieszać z częścią zimnego mleka. Pozostałe mleko zagotować. Na wrzące mleko wlewać kaszę mieszając, posolić, ugotować i ostudzić. Do ugotowanej kaszy dodać sok z cytryny, cukier oraz białka. Wszystkie składniki ubić na jednolitą masę. Mus podawać z owocami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1787
Data dodania: 2011-01-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Jabłka w sosie waniliowym

2011-11-13 14:03:48

pychota

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.