Jabłka z wątróbką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka upiec na półtwardo, odciąć górę, wydrążyć środek. Wątróbki usmażyć na maśle z posiekanym czosnkiem i zmiksować na gładką masę, dodać jajka, wymieszać. Masą wypełnić jabłka, przykryć żurawiną wymieszaną z miodem. Zapiekać 10 min w temp. 220stopni.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 972
Data dodania: 2010-08-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jabłka z wątróbką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.