Jaja faszerowane

Ocena przepisu

Składniki

  • jajka gotowane 3 szt
  • sos pomidorowy 3 łyżki
  • kukurydza z puszki 3 łyżki

Sposób przyrządzenia

Jajka kroimy po połowie i wyjmujemy żółtka. Mieszamy żółtka z sosem pomidorowym i kukurydzą. Po przyprawieniu napełniamy połówki jajek.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1667
Data dodania: 2010-09-18

Zdjęcia

Jaja faszerowane
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-09-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jaja faszerowane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.