Jaja nadziewane śledziem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, obrać. Przekroić na pół. Żółtka wyjmujemy i przecieramy przez sitko, a następnie ucieramy z olejem.

Śledzia moczymy, oczyszczamy, filetujemy i przecieramy przez sito. Mieszamy z żółtkami. Doprawiamy do smaku pieprzem i dobrze mieszamy.

Gotową masą wypełniamy połówki białek. Liście sałaty i koperku myjemy, osuszamy. Sałatę układamy na półmisku, na sałatę układamy ser żółty a na to jajka. Dekorujemy majonezem i posypujemy koperkiem
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 629
Data dodania: 2011-04-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jaja nadziewane śledziem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.