Jaja nawlekane

Ocena przepisu

Składniki

  • jaja 3 szt
  • parówki cienkie 3 szt
  • sos tatarski 2 łyżeczki

Sposób przyrządzenia

Jaja ugotować na twardo. Parówki obrać ze skóry i wrzucić do gorącej wody. Jaja obrać i zrobić otwory w które włożyć, przygotowane parówki. Podawać z sosem tatarskim.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 751
Data dodania: 2010-09-23

Zdjęcia

Jaja nawlekane
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-09-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jaja nawlekane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.