Jajeczna zupa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ubijamy jajka, przyprawiając solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Następnie dodajemy starty ser. Przygotowaną masę powoli wlewamy, mieszając, do gorącego wywaru mięsnego. Gotujemy kilka chwil.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 989
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajeczna zupa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.