Jajeczne kotleciki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotowane na twardo 4 jajka zemleć w maszynce razem z wcześniej namoczoną w mleku i odciśniętą bułką. Łyżkę masła i drobno posiekany szczypiorek rozetrzeć w misce, dodać masę jajeczną, surowe jajko, sól, pieprz i wyrobić . Formować z masy kotlety, obtaczać w tartej bułce i smażyć z obu stron na oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1011
Data dodania: 2010-08-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Jajeczne kotleciki

2010-08-26 09:46:29

Dietetyczne i zdrowe, a jednocześnie łatwe w przygotowaniu danie.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.