Jajeczno- serowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz ze skorupki, a następnie drobno posiekaj. Ser pokrój w cienkie słupki lub zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Cebule obierz i drobno pokrój. Połącz w misce jajka, ser, cebulę, dodaj majonez wymieszany z majerankiem, posól do smaku i znowu wymieszaj. Przykryj sałatkę i odstaw na 30 minut do lodówki. Przed podaniem warto udekorować sałatkę cząstkami jajka. Krążkami czerwonej cebuli i gałązkami świeżych ziół.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 637
Data dodania: 2010-05-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajeczno- serowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.