Jajka faszerowane pieczarkami

Ocena przepisu

Opis

Jajka faszerowane pieczarkami

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki oczyścić, drobniutko pokroić, podsmażyć na maśle. Dodać trochę drobno pokrojonej cebulki. Zostawić do ostygnięcia. Ugotować jajka na twardo, ostudzić, obrać. Przekroić każde wzdłuż na połowę. Wyjąć żółtka i rozgnieść widelcem. Dodać do wystudzonych pieczarek. Następnie dodać łyżkę majonezu i wymieszać. Doprawić pieprzem i vegetą. Połówki jajek oprószyć sola i pieprzem. Napełniać przygotowanym farszem i układać na talerzu. Udekorować według uznania. Do masy pieczarkowej można dodać łyżkę posiekanej pietruszki
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 442
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Jajka faszerowane pieczarkami
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-05-30
Jajka faszerowane pieczarkami
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka faszerowane pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.