Jajka na bekonie

Ocena przepisu

Opis

syte i pyszne na śniadanko.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Patelnię smarujemy oliwą, rozgrzewamy i wykładamy bekon. Na lekko zrumieniony wbijamy jaja, smażymy na małym ogniu do czasu, aż białko się zetnie. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1018
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka na bekonie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.