Jajka w czapkach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

7 jaj umyć, osuszyć, ugotować na twardo (ok. 10 min), zalać zimną wodą. Cebulę obrać, drobniutko pokroić. Przestudzone jajka obrać, ściąć z nich wierzchy, wydrążając żółtka. Pieczarki oczyścić, umyć, obgotować 6 kapeluszy, resztę zemleć, usmażyć razem z cebulą. Do wystudzonych grzybów dodać wydrążone żółtka, przyprawy, wymieszać. Farszem wypełnić wydrążone jajka, przykryć obgotowanymi kapeluszami. Jaja- grzybki układać na listkach sałaty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 609
Data dodania: 2010-03-22

Zdjęcia

Jajka w czapkach
kaMisia13#

Dodane przez:

kaMisia13

2010-03-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka w czapkach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.