Jajka w sosie rzodkiewkowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół. Rzodkiewki oczyścić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Śmietanę wymieszać z majonezem, chrzanem, rzodkiewkami, sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Ogórek pokroić na plasterki i ułożyć na talerzu, na środek wlać sos, a na nim ułożyć połówki jajek. Udekorować keczupem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1209
Data dodania: 2011-03-22

Zdjęcia

Jajka w sosie rzodkiewkowym
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka w sosie rzodkiewkowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.