Jajka z pastą chrzanową

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka umyć, zalać wodą, posolić i ugotować na twardo. Następnie ostudzić i obrać. Przekroić na pół i wyjąć żółtko. Przełożyć żółtka do miski, dodać chrzan i masło. Ucierać na gładka pastę. Posolić i posypać pieprzem. Nadziewać jajka pastą. Na wierzch ułożyć posiekany koperek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Czas gotowania: 10 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 496
Data dodania: 2012-08-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka z pastą chrzanową

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.