Jajka z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo. Gdy przestygną zdjąć skorupki, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Pieczarki umyć, zetrzeć na tarce i udusić na oleju. Żółtka rozgnieść widelcem. Zieleninę drobno posiekać. Połączyć razem żółtka, pieczarki i zieleninę, doprawić solą i pieprzem. Otrzymaną masą napełnić białka jajek i ułożyć na półmisku wyłożonym sałatą. Na koniec udekorować majonezem oraz gałązkami pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 710
Data dodania: 2010-04-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.