Jajka ze szpinakiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotowane jajka kroimy na połówki (wzdłuż). Żółtka przekładamy do miseczki, dodajemy rozdrobniony szpinak, majonez i dokładnie mieszamy. Dodajemy sól i pieprz do smaku. W dołki po żółtkach wkładamy oliwkę i przykrywamy ją łyżką farszu. Przyozdabiamy odrobiną majonezu i natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1439
Data dodania: 2010-06-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka ze szpinakiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.