Jarzyny na jeża

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa pokroić w kostkę, w połówkach nabijać na szpadki do szaszłyków, na przemian z kawałkami sera i pieczarkami przekrojonymi na pół. Gotowe szaszłyki wbić w połówkę grejpfruta. Do maczania szaszłyków podać gęsty zimny sos.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1273
Data dodania: 2009-02-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Jarzyny na jeża

!Veka#

!Veka

2009-06-29 11:40:31

A ja dodalam baklazana pokrojonego i posypalam posiekana bazylia
!Melisa#

!Melisa

2009-03-07 12:00:09

A ja ostatnio dodalam pokrojonego w kostke ananasa, polecam bardzo smaczne

2009-03-02 21:27:41

Mozna dodac kalafiora pokrojonego i posmazonego, jest bardzo smaczny wymieszany, polecam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.