Jogurt po włosku II

Ocena przepisu

Składniki

  • gęsty jogurt 150 ml
  • bazylia siekana 1 łyżka
  • oliwa z oliwek 1 łyzka
  • papryczka chilli bez pestek siekana 1 szt

Sposób przyrządzenia

Wymieszać wszystkie składniki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 961
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jogurt po włosku II

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.