Kalafior w majonezie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalafior oczyścić, różę, podzielić na części, ugotować w osolonej wodzie tak, aby się nie rozgotował, po czym wyjąć i wystudzić. Majonez doprawić solą, pieprzem i innymi przyprawami, polać kalafior i posypać drobno pokrojoną zieleniną.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 690
Data dodania: 2010-07-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kalafior w majonezie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.