Kalafior z masłem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalafior wrzucić na wrząca wodę z dodatkiem soli, cukru i mleka. Gotować około 30 min. Na patelni roztopić masło, dodać bułkę tartą zrumienić. Kalafiora wyjąć z wody,podzielić na różyczki i układać na talerzach, Polać masłem z bułką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 851
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kalafior z masłem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.