Kalarepka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalarepkę umytą, opłukaną, zetrzeć na tarce, wymieszać ze śmietaną, posiekanymi jajkami i posiekanym koperkiem, doprawić, doprawić i skropić ketchupem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1386
Data dodania: 2008-09-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kalarepka

2010-02-19 01:13:52

Lubię kalarepę.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.