Kapuśniaczek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę pokroić drobno, zalać wrzącą wodą i ugotować pod przykryciem. Po zagotowaniu odkryć na chwilę. Ziemniaki umyć, obrać, opłukać i pokroić w kostkę. Włożyć do kapusty gdy będzie na dogotowaniu i ugotować. Cebule obrać, posiekać i zasmażyć na oleju na złoty kolor, wlać do kapuśniaku. Doprawić solą i pieprzem. Podawać z ziemniakami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 672
Data dodania: 2010-03-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapuśniaczek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.