Kapuśniak z młodej kapusty

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę kroimy, zalewamy bulionem, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i gotujemy do miękkości. Rozprowadzamy śmietanę w kapuśniaku, doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy posiekany koperek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1219
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Kapuśniak z młodej kapusty
halina#

Dodane przez:

halina

2010-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapuśniak z młodej kapusty

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.